KIES VOOR EEN PROFESSIONELE INSTALLATIE VAN UW CENTRALE VERWARMING

0487 64 54 22 Contacteer ons arrow-down
icon CV

Het installeren van centrale verwarming: Een centraal verwarmingssysteem is iets dat de meeste huishoudens tegenwoordig wel hebben. Toch komt u dit nog niet overal tegen. In oudere panden of bestaande woningen bijvoorbeeld, is vaak nog een ouderwetse boiler aanwezig en dient er gebruik te worden gemaakt van elektrische kachels of een gaskachel om het huis te verwarmen.

Wilt u uw verwarming efficiënter en energie zuiniger krijgen? Dan kunt u in deze gevallen een centrale verwarming op gas, mazout of een vloerverwarming (laten) installeren. KMR uit Aalst weet precies welk centrale verwarming systeem bij welk type huis en gezin past.

Vraag meer info!

Centrale verwarming installeren

Wanneer er centrale verwarming of vloerverwarming moet worden geïnstalleerd in een woning, moet er met bepaalde factoren rekening worden gehouden. Zo moeten er de juiste materialen en installaties worden gekozen, die op een zo efficiënte mogelijke manier het huis kunnen verwarmen.
Bij een centrale verwarming aanleggen of een radiator aansluiten wordt in de meeste gevallen berekend welke CV-ketel het best bij een bepaald huis en gezinssituatie past.

Vakkennis en ervaring is wat u in huis haalt als u kiest om de cv-ketel te laten installeren door KMR uit Aalst. Dit geeft rust omdat u weet dat er oog is voor veiligheid, want een foutje is snel gemaakt. Wanneer KMR uit Aalst uw cv-ketel komt plaatsen, voert hij de volgende taken voor u uit:

  • verwijderen oude ketel;
  • installeren nieuwe mazout- of gasketel (merken Vaillant, Remeha, enz....
  • vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat;
  • Afstellen van nieuwe ketel.

Hierbij een bespaartip: het afstellen van de nieuwe cv-ketel wordt wel eens overgeslagen terwijl een goed afgestelde cv-ketel een veel hoger rendement behaalt, wat voor u leidt tot een lagere energierekening. Vraag daarom altijd KMRuit Aalst of hij uw ketel wilt afstellen. KMR uit Aalst is erkend technieker voor de G1 en G2 gasinstallaties.

Herstellingen, installatie en onderhoud van alle merken!

Vraag uw offerte aan bij KMR 

Wilt u een centrale verwarming laten installeren en bent u nog op zoek naar een professionele vakman die dit voor u kan realiseren?
Neem dan vandaag nog contact op met KMR voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via telefoon op het nummer 0487 64 54 22
of via e-mail info@kmr-cv.be. Hij beantwoordt graag al uw vragen.

KMR werkt voornamelijk in de regio Aalst, Erpe-Mere, Lede, Affligem, Liedekerke, Denderleeuw, Ninove, Haaltert, Roosdaal, Asse, Ternat,
Opwijk, Dendermonde, ...

Vraag uw offerte!