LAAT UW CENTRALE VERWARMING PROFESSIONEEL ONDERHOUDEN DOOR KMR UIT Aalst

0487 64 54 22 Contacteer ons arrow-down
icon CV

Met een periodiek onderhoud aan uw verwarmingsketel wordt er gekeken of alle onderdelen van uw cv-ketel nog in goede staat verkeren, zodat deze niet verroesten en / of verslijten. Daarnaast worden ook de instellingen van uw cv-ketel niet vergeten zodat uw cv-ketel altijd het beste rendement haalt en de kans op storingen beperkt wordt.

Vraag meer info!

Centrale verwarming onderhouden

Het is belangrijk om te weten dat onderhoud essentieel is voor een hoog rendement, maar ook onnodige storingen voorkomt. Het kan daarom zeer interessant zijn om uw CV ketel regelmatig te laten nakijken.

U woont in Aalst en omgeving (Erpe-Mere, Lede, Affligem, Liedekerke, Denderleeuw, Ninove, Haaltert, Roosdaal, Asse, Ternat, Opwijk, Dendermonde,...) en uw Centrale Verwarming heeft onderhoud nodig? Dan bent u bij KMR aan het juiste adres! KMR doet herstellingen, installaties en onderhoud van alle merken!

Door uw CV ketel goed te laten onderhouden, is de kans op problemen met uw CV ketel vrij klein. Tijdens het CV onderhoud maak ik de brander en warmtewisselaar schoon en controleer ik de elektronica. Ook controleer ik de afsluiters, ontluchters en de gaskraan, en stel ik de gastoevoer naar de brander af. Wat natuurlijk heel belangrijk is bij KMR uit Aalst is dat de controle van afvoer van het rookgas wordt gedaan. Ik ontlucht de CV installatie en vul het systeem zo nodig bij.

Tips voor CV onderhoud

IK heb ook nog enkele tips om uw CV ketel in topconditie te houden zodat u kunt genieten van een comfortabele temperatuur in huis.

  • Wanneer u een tikkende verwarming heeft, moet u uw CV ontluchten. De geluiden uit de leidingen duiden namelijk op lucht. U kunt zelf de verwarming ontluchten met een ontluchtingssleuteltje. Begin bij de radiator die op het laagste punt in het huis is en werk dan naar boven.
  • Wanneer een radiator niet warm of niet volledig warm is, kan dit ook liggen aan lucht in de radiatoren of de buizen. Maar wanneer uw verwarming dan nog niet warm wordt, kan dit liggen aan de kraan van de radiator of toch aan de CV ketel.

Vraag uw offerte aan bij KMR

Wilt u uw centrale verwarming laten onderhouden en bent u nog op zoek naar een professionele vakman die dit voor u kan doen?
Neem dan vandaag nog contact op met KMR uit Aalst voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via telefoon op het nummer 0487 64 54 22
of via e-mail info@kmr-cv.be.

Vraag uw offerte!