Centrale verwarming

Centrale verwarming van A tot Z.

Essentieel bij de elke nieuwbouw is het installeren van de centrale verwarming. In Aalst en omgeving kunt u hiervoor een beroep doen op de diensten van KMR. Deze aannemer biedt een ruim gamma aan verschillende mogelijkheden aan, zodat u de perfecte keuze kunt maken.

Van warmtepomp tot leidingen:

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verwarming op aardgas, verwarming op stookolie, verwarmen of koelen met een warmtepomp, hybride systemen, keeling, vloerverwarming, radiatoren en het plaatsen van leidingen. Bij de verwarming op aardgas biedt deze expert condensatieketels, die licht, compact, intelligent, milieuvriendelijk en energiebesparend.

Ze garanderen bovendien een maximaal rendement en een groot warmtecomfort. En dit door een innovatieve techniek, waarbij de aanwezige warmte wordt gerecupereerd. Het zijn zuinige toestellen, aangezien er geen warmte verloren gaat. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk door de drastische beperking van de uitstoot van CO2 en Nox.

Vraag gerust een offerte aan:

KMR geeft u met veel plezier advies over welke ketel past in uw woonsituatie. Ze zijn sowieso geschikt voor alle mogelijke combinaties, zoals vloerverwarming en/of radiatoren. Nog bepaalde vragen over de centrale verwarming door deze expert uit Aalst? Neem dan best contact op en u krijgt een gratis offerte.

slide 1
slide 1
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 1
Image Slide 2
Image Slide 2
previous arrow
next arrow
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 1
Image Slide 2
Image Slide 2
previous arrow
next arrow