Convectoren

Ga voor een esthetische oplossing met convectoren.

Tegenwoordig bestaan er verschillende manieren om uw huis te verwarmen. De meeste mensen kiezen voor radiatoren, maar ook convectoren, in Aalst en omgeving geplaatst door KMR, zijn een uitstekende optie. Ze werken snel en ze zijn ook nog eens economisch.

Bespaar op uw energieverbruik:

In een convector stroomt het warme water door een buis omgeven door kleine lamellen. Door deze lamellen vergroot het contactoppervlak met de omringende lucht. Zo bereikt uw kamer sneller de gewenste temperatuur en bespaart u op uw energieverbruik. Dat wil toch iedereen?

Wie serieus nadenkt over deze optie kan best een afspraak vastleggen. Deze specialist komt daarna met veel plezier bij u langs. Hij bekijkt uw bestaande installatie en bespreekt met u wat precies uw noden zijn. Vervolgens zal hij u diverse opties voorleggen van absolute topkwaliteit. Daarna is de keuze aan u.

Uw vragen zijn meer dan welkom:

Als u al helemaal overtuigd bent over de expertise van KMR uit Aalst op het vlak van het plaatsen en herstellen van convectoren, dan loont het de moeite om zo snel mogelijk contact op te nemen. U krijgt dan een gedetailleerde gratis en vrijblijvende offerte. Ook uw vragen zijn natuurlijk meer dan welkom.

slide 1
Image Slide 1
Image Slide 1
Image Slide 1
Image Slide 2
previous arrow
next arrow
Image Slide 1
Image Slide 1
Image Slide 1
Image Slide 2
previous arrow
next arrow