Sanitair

Uw sanitair is in deskundige handen.

Het ontwerpen en plaatsen van sanitair in Aalst en omgeving is een kolfje naar de hand van KMR. Deze specialist kan uw sanitaire installatie technisch uittekenen, rekening houdend met actuele en toekomstige behoeften. Zo bent u er zeker van dat u achteraf te tevreden zult zijn.

Ontstoppingsdienst en loodgieterij:

Denk dan bijvoorbeeld aan de rechtstreekse koudwatertoevoer, het plaatsen van ligbad, douche, waterverzachter regenwaterrecuperatie of een hang-wc. Uw badkamer wordt functioneel ingericht op basis van professioneel advies qua materialen, toestellen en de plaatsing van badkamermeubels en dat bij nieuwbouw en renovatie. Hierbij worden er speciale bouwpakketten voorzien.

KMR is een professionele vakman, die u ook kan bijstaan bij het oplossen van een verstopping met een deskundige ontstoppingsdienst en er is de loodgieterij met noodinterventie. Zonder het dan nog te hebben over uw badkamerrenovatie, de nieuwbouw en renovatie van sanitair of het plaatsen en vervangen van een regenwaterpomp

Neem vandaag nog contact op:

Verder kunt u het plaatsen en vervangen van uw elektrische boiler, keukenboiler en indirect gestookte boiler probleemloos aan KMR uit Aalst overlaten. Nog vragen over uw sanitair? Neem dan best vandaag nog contact op met deze professional en u krijgt eventueel een gratis en vrijblijvende offerte.

slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
WhatsApp Image 2022-10-09 at 17.19.18 (2)
previous arrow
next arrow
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
WhatsApp Image 2022-10-09 at 17.19.18 (2)
previous arrow
next arrow